Bästa rabattkoderna när du ska boka hotell

De allra flesta svenskar som bokar hotell, oavsett inom landet eller utomlands, gör det via internet. Det går antingen att boka direkt via hotellets webbplats, men ofta är det mer förmånligt att använda någon av de hotellbokningstjänster som finns. Exempel på dessa är Hotels.com och Expedia.se, som båda ger dig det bästa priset på hotell världen runt.

Anledningen till varför det är populärt att boka online, utöver det uppenbara att det är smidigt, är att hotellen ofta erbjuder bra rabatter och förmåner som inte fås om hotellet skulle bokas på plats. Du kan oftast också välja om du vill betala direkt eller på plats, men det lägsta priset brukar ofta ges via direktbetalning med kontokort.

Nämnda bokningstjänsten Hotels.com har också ett eget system för att belöna de som återkommande bokar via deras tjänst. Efter tio bokade hotellnätter bjuder nämligen Hotels.com på ytterligare en natt, på valfritt hotell runt om i världen.

Scandic Grand Central

Och för att göra hotellbokningen online ännu mer fördelaktig så finns det också rabattkoder att ta del av, som säker priset ytterligare. Hos Rabattkoda.se hittar du rabattkod inom en rad olika kategorier och en av de allra främsta är just inom hotellbranschen. Dessa rabattkoder kan också kombineras med hotellbokningarnas eget erbjudande, vilket till exempel just nu ger dig hela 60 procent på en bokning hos Hotels.com. En liknande rabatt går att få hos Expedia.se och nya rabattkoder publiceras hela tiden.

Om du vill boka ett hotell i Sverige och gör det direkt hos en av Sveriges största hotellkedjor, Scandic, kan du också få bra rabatter på hotellen i Sverige. Varför inte ta en weekend i vår huvudstad och det nyöppnade Scandic Grand Central?

Så varför betala mer än du behöver? Använda smarta rabattkoder och du kan njuta ännu mer av din semester, utan att tumma på kvaliteten på ditt boende!