Mina favoriter bland Eton skjortor

Det finns skjortor och så finns det skjortor, bra skjortor och dåliga skjortor och möjligtvis är Eton skjortor de absolut bästa skjortorna jag känner till. Det hamnar i alla fall i toppen av de skjortorna som jag äger. Sedan jag köpte min första skjorta från Eton så har jag bara fortsätt köpa dem. De passar mig perfekt och jag älskar både känslan man har när man bär dem och hur snygga de är på mig. Det är också en trygghet i att veta hur bra kvalitet Eton skjortor har.

Eton skjortor finns i flera olika kategorier vilket gör det möjligt att alltid ha en skjorta från dem på sig. Detta är perfekt för oss som önskar just det. De har avslappnade skjortor, business skjortor, fin skjortor för festen och flera andra typer av skjortor. Läs mer om Eton skjortor på deras webbplats.

Collection

Etons kollektion vid namn Collection är en samling av deras bästa business skjortor. Kollektionen, som tidigare gick under namnet Red Ribbon, beskrivs av Eton själva med ord som svenskt hantverk, kreativ innovation och kompromisslös kvalitet. Business skjortor från kollektionen Collection passar bäst till kavaj och tillfällen då kavaj är nödvändigt. Fester är alltså ett klassiskt tillfälle för en business skjorta, men också vardagliga arbeten om arbetet kräver finare klädsel. Jag använder mig av skjortor från denna kollektion när jag går på bröllop eller andra fester främst. De är oerhört stilrena!

Green

För en mer avslappnad känsla bör man välja Eton skjortor från deras kollektion Green. Här ryms alla casual skjortor, det vill säga skjortor i mer spännande färger, mönster och i mer mjuka och tvättade material. En klassiker här ifrån är jeansskjortan som fullkomligt bedårar mig. Denna typ av Eton skjortor går att använda i vardagen var man än befinner sig. Detta är bekvämare skjortor och inget för bröllopet. Det fungerar dock alldeles utmärkt att ha en kavaj ovanpå om man önskar det.

Ny kollektion för höst/vinter

Passa gärna också på att upptäcka Etons nya kollektion för höst och vinter 2016. En kollektion som Eton själva säger genomsyras av innovativt hantverk och förfinade detaljer. Upptäck de senast inkomna skjortorna och accessoarerna och uppdatera din garderob redan nu!