Formel 1 resa till Circuit de Spa-Francorchamps i Belgien

För en tid sedan skrev vi om staden Spa i Belgien, som är lite av en personlig favorit. Mycket på grund av sin mångsidiga historia, den lilla stad som på flera sätt har figurerat i historien och givit sitt avtryck. Men också därför att det är en fantastisk vacker och trevlig stad i hjärtat av Belgien, som trots att den inte är så stor har mycket att erbjuda.

En av de stora turistattraktionerna är givetvis Formel 1 Grand Prix på Circuit de Spa-Francorchamps, som 2015 avgörs den 21-24 augusti. Grand Prixet är alltid utsålt och till 2015 räknas över 10 000 turister komma till Spa för att se tävlingarna.

Circuit de Spa-Franscorchamps

Circuit de Spa-Franscorchamps

Om du är intresserad av att göra en resa till Belgien och 2015 års Grand Prix rekommenderar vi dig att köpa en paketresa från en erfaren arrangör av sportresor. Företaget BE Resor säljer formel 1 resor och har många års erfarenhet av att arrangera och paketera resor som framförallt ger dig en formel 1-upplevelse av allra högsta kvalitet, men också  som ger dig pålitliga transporter och bra boende. Inför 2015 ligger priset för en biljett från 1 995 kr. Ett paket med flyg och boende går att få från oslagbara 4 895 kr.

För den som verkligen vill uppleva Spa rekommenderar vi dock att endast köpa biljett och flyg från BE Resor, eftersom de använder hotell i Bryssel. Det finns ett par riktigt fina hotell i Spa som du dock måste boka i stort sett redan nu om du vill få plats på vid sommaren Grand Prix!

Hoppas du får en riktigt fin formel 1 resa till sommaren!