Gör en gruppresa till Sydamerika

Machu Picchu
Sydamerika är en spännande världsdel. Den har stora länder och djupa skogar, långa floder och en enorm mängd vackra djur och växter. Länder som Brasilien, Argentina, Paraguay, Uruguay, Chile, Colombia, Ecuador, Peru och Venezuela tronar där med sina många likheter men ack så många avvikelser. Sydamerika är en världsdel med otroliga rikedomar men också med fruktansvärd fattigdom. I städer som Rio de Janeiro i Brasilien bor miljonärer praktiskt taget grannar med gatubarn.

Det finns fantastiskt många intressanta platser att besöka på denna världsdel. AnsgarResor har gruppresor Sydamerika runt och besöker många av dessa. Gamla kolonialstäder som behållit sin charm genom alla år som gått, inkafolkets fantastiska minnesmärken och enorma guldskatter, ställen som Cuzco och den gamla staden på berget Machu Picchu, Ollontaytambo och mycket annat.

Det finns givetvis många städer som är värda att besöka i de olika länderna. Rio de Janeiro i Brasilien är antagligen den mest spektakulära med flest saker att se. Det är en pulserande stad med den kända Jesus-statyn högst uppe på berget som vakar över den.

Gruppresor är speciellt formade för dem som vill ha tydliga och klara resevillkor. Allting ingår i ett paket man köper; flygresor, flygskatter, bagagekostnader, visumkostnader, boende, utflykter, entrékostnader osv. Man är ett gäng från Sverige som håller ihop och en eller flera gruppledare som leder gruppen under den tiden man är ute och reser. Schemat är redan klart sedan tidigare och man följer helt enkelt bara med och njuter av var dag som går. Allt det jobbiga och slitsamma tar gruppledarna hand om.

Det är inte direkt någon backpacking det handlar om, utan man får det mesta serverat på ett silverfat. Friheten är därför ganska liten. Givetvis finns det tid då man kan utforska städer eller göra annat, men varje dag har ett schema som följs. Det bästa med gruppresor är att man får chansen att besöka ställen som annars hade varit svåra att lyckas ta sig till. Det är inte alltid lätt att få tid att besöka Machu Picchu eftersom efterfrågan är så pass stor att många blir nekade. Det är inte heller så lätt att hitta dessa speciella ställen som resebolag så som AnsgarResor har hittat under sina många år i branschen. Genom att ingå i en gruppresa öppnas stora möjligheter.

AnsgarResor arrangerar gruppresor över hela jorden, bland annat till Sydamerika. AnsgarResor anses av många vara bäst i branschen och har många lyckade år i bagaget. Det är med stor trygghet och med en fantastisk framtida upplevelse till sina kunder som de för arbetet framåt.